Saturday, 30 July 2011

haishhh . . ~

huhuh , esok sudah berpuase , bestt nye rase , lain sikit feeling bile masuk bulan ramadhan nie , macam bestt jee ase , huhuh . tapi sebelum puase da aku da terime dugaan , adoi macam ane nie , kali ni bukan gado ngn awek pun,ngn kawan or lebey kepade adek adek kat taman  rumah , hurm ~ aku selalu berpegang pade seorang pemimpin yang HEBAT dapat menyelesaikan masalah dengan cepat , tapi aku ase cm aku tak dapat nak selesai kan masalah nie , aku tak cukup hebat lagi maknenye , aku rase , better aku jauhkan diri kod , mungkin nie boleh buat sume orang kat sane happy :) , kadang2 pengorbanan diperlukan dalam perhubungan . mambai ,  ~ ngee ~ so aku rase aku perlu berkorban memandangkan semua orang mengate kan aku yang salah , yep,aku ego sebab aku tak ngaku nie salah aku , SEBAB aku tak nampak nie salah aku , aku terpakse lupekan CAHAYE KEBAHAGIAAN (cewah) aku untk selamatkan keadaan nie , sorry gadis,abg bukan terbaik kod , abg memang taknak lupekan awk tapi abg ase abg perlu berundur dlu skrg untk keadaan kembali pulih , tak dinafikan abg perlukan awk skrg tapi abg ase awk lebey perlukan orang len berbanding abg , abg memang sayangkan awk tapi bak kate perpatah,panas tak berpnjangan . ape2 pn abg still tak ase abg salah n masih berharap kat awk , thanks sebb smpurnakn hari hari abg , ~ :)

jangan pernah berubah ~

Biarkan waktu teruslah berputar
Ku CINTAI kamu penuh rasa SABAR
Meski sakit hati ini kau TINGGALKAN
Ku ikhlas tuk BERTAHAN
Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Meski sakit hati ini kau TINGGALKAN
Ku ikhlas tuk BERTAHAN
[+]
Meninggalkanku TANPA perasaan
Hingga ku JATUHKAN air mata
Kekecewaanku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan
Reff:
Jangan pernah kau coba untuk BERUBAH
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang INDAH hilanglah sudah
Back to [+]
Back to Reff
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Ku RELAKAN yang indah dalam hatinya



Thursday, 28 July 2011

YAHOOO !!

hehehehe , knp yahoo sangat ni fauzan ?? bukan ape laa , aku hppy harini coz ape yg aku nak,kawan aku da tolong , huhuh best best , lame daa aku suh die buat , baru hari tertunai jugak hasrat aku , :P hehehe . nak taw tak ape die ?? mesti kene bgtaw , law tak tak tulis blog nie , hehe :P sebenarnye aku meminta tolong SAHABAT saye nie, name die FARAH , facebook die FARAH ALIAS , blog die http://coretanharapan.blogspot.com/ . huhuhu sile laa follow k, menarik jugak blog die, (walaupn aku tak follow sangat :P) die dah tolong aku edit edit blogger aku . , nampak lawa kan dari sebelum die ?? hehe ske ske , tak tidur malam laa saye arini :P tens taw kawan , sayang awak :)




Monday, 25 July 2011

atas nama cinta :)


Aku LELAKI yang punya cinta di hati
Dan dirimu dan dirinya dalam hidupku
Mengapa terlambat cintamu telah termiliki
Sedang diriku dengan dia tak begitu cinta

Mengapa yang lain bisa
MENDUA dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan TANPA cinta

Reff:
Atas nama cinta
Hati ini tak mungkin terbagi
Sampai nanti bila aku mati
Cinta ini hanya untuk ENGKAU
Atas nama cinta
Kurelakan jalanku MERANA
Asal engkau akhirnya denganku
KuberSUMPAH atas nama cinta

Mengapa yang lain bisa
Mendua dengan mudahnya
Namun kita terbelenggu
Dalam ikatan tanpa cinta